area baja Cina mundhak prices

 2021 minangka taun sing khusus banget kanggo perusahaan baja lan wilayah sing relatif, wiwit Januari 2021 kabeh rega baja mundhak kaping pirang-pirang, lan wiwit akhir September, mundhak maneh. Saiki rega baja wis dadi titik paling dhuwur ing sejarah, lan isih tambah saben dina
q1 
q2
Batu bara minangka salah sawijining sumber energi sing dibutuhake kanggo produksi lan urip manungsa. Pasokan batubara uga ana gegayutane karo stabilitas pembangunan industri negara kita lan kabeh masyarakat. Keamanan pasokan batubara uga minangka bagean paling penting saka keamanan energi China. Nanging minangka prekara sing normal lan penting, kahanan rega saiki ora apik, tingkat tambah tambah saben dina, lan saiki uga munggah ing sisih ndhuwur.
q3
Rega batu bara mundhak langsung nyebabake kekurangan listrik, banjur pamrentah China wiwit ngontrol lan ngetokake daya winates nggunakake kabijakan, mula saiki pabrik-pabrik provinsi Guangdong lan Zhejiang wis mulai mbatesi daya lan produksi. Dadi saiki pasokan produk mudhun, sing uga nyebabake rega produk mundhak. Sing luwih elek yaiku wektu pangiriman telat banget.
Aku pracaya kabeh pabrik cherished partners lan agen kita banget, lan kabeh ora pengin nambah prices produk, nanging biaya tambah akeh banget lan liwat bantalan perusahaan, supaya kabeh pabrik Cina miwiti kanggo nambah kabeh prices wiwit pungkasan September, kalebu pabrik suku cadang GET lan pabrik Undercarriages, uga perusahaan dagang.
   Ekonomi donya 2020 lan 2021 uga ora apik, utamane bisnis ekspor lan ngimpor. Uga duwe masalah pesenan kapal lan biaya pengiriman barang. Panginten kabeh angel, nanging Aili mesthi nindakake sing paling apik kanggo mbantu mitra lan pelanggan sing dihormati.
 


Wektu kirim: Oct-09-2021