tr
er
wfe
svd
fe
dv

Profil Perusahaan

ing saben pojok donya sampeyan bakal nemokake produk kita

Jiangxi Aili punika casting tliti profesional lan forging suku cadang peralatan abot Pabrik, diadegaké ing 1980. Iku setya nyediakake lemah makarya solusi pribadi kanggo partners dear global. Ganjaran swarga, sawise 40 taun pembangunan lan inovasi sing terus-terusan, Aili wis dadi produsen suku cadang GET sing misuwur lan misuwur ing donya.

Nilai inti Aili yaiku Cherishing saben karyawan lan pelanggan, nawakake win-win kanggo kabeh lan menehi kontribusi kanggo masyarakat.

Struktur organisasi Aili lengkap, R&D profesional, departemen teknis, departemen QC, departemen sales 24 jam lan departemen sawise sales, buruh sing berpengalaman. Aili mesthi mikir apa sing dikira pelanggan, menehi solusi lengkap, supaya sampeyan bisa tuku tanpa kuwatir.

PAWARTA

  • Aili ing Autumn lan dina Tuku Situs Web Terkenal Cina

    Autumn punika mangsa ayu; Autumn minangka mangsa wangi manuk lan kembang; Autumn minangka mangsa wangi melon lan woh-wohan lan kabungahan saka panen. Ing Oktober angin adhem iki, kabeh anggota tim sales Aili teka pabrik Aili kanggo sinau, Sepur lan rapat-rapat. Kanggo nembus ...

  • area baja Cina mundhak prices

     2021 minangka taun sing khusus banget kanggo perusahaan baja lan wilayah sing relatif, wiwit Januari 2021 kabeh rega baja mundhak kaping pirang-pirang, lan wiwit akhir September, mundhak maneh. Saiki rega baja wis dadi titik paling dhuwur ing sejarah, lan isih nambah saben dina Batubara ...

  • China lan Aili Mid-Autumn Festival 2021

    Festival Mid-Autumn minangka festival paling penting nomer loro kanggo reuni kulawarga ing China sawise Festival Musim Semi. Saliyane China, Festival Mid-Autumn uga dirayakake ing pirang-pirang negara Asia liyane kayata Vietnam, Singapura, lan Jepang. Festival Mid-Autumn uga disebut Festival Bulan ...