Kasus

  • bucket teeth bolt on BU-OH2001 BU-040001 Unitooth replacement Case 580 Unitooth(22mm)

    baut untu bucket ing BU-OH2001 BU-040001 Kasus penggantian Unittooth 580 Unit(22mm)

    BU-OH2001 / BU-040001 panggantos unitooth loader kanggo mesin Case 580, ukuran 22mm, 2.3kgs, produksi casting nerusake, dodolan panas ing India. Pabrik Aili diadegake ing taun 1980, ngasilake suku cadang GET kanthi profesional kanthi casting lan nggawe produksi sing beda-beda. Barang Aili diekspor menyang luwih saka 100 negara, looking forward kanggo kerjo bareng karo sampeyan.