Babagan Kita

Kualitas dhuwur, layanan tanpa kuwatir, suku cadang mesin alat berat Aili ora bakal nguciwani sampeyan.

erg

Aili Pabrik wis setya wilayah casting lan forging saka 1980, saiki sawise 40 taun pembangunan terus-terusan lan inovasi, Aili wis dadi Cina anjog lan donya-kesuwur Produsèn GET spare parts.

Produk Aili: Jiangxi Aili khusus ing R&D, produksi lan marketing casting lan forging GET spare parts. Utamane mrodhuksi ember, ripper, waos, adaptor, cutter sisih, pinggiran, end bit, pin & retainer, bolt & nut etc.

Tim Aili:

Nilai inti Aili yaiku Cherishing saben karyawan lan pelanggan, nawakake win-win kanggo kabeh lan menehi kontribusi kanggo masyarakat.

Struktur organisasi Aili lengkap, R&D profesional, departemen teknis, departemen QC, departemen sales 24 jam lan departemen sawise sales, buruh sing berpengalaman. Aili mesthi mikir apa sing dikira pelanggan, menehi solusi lengkap, supaya sampeyan bisa tuku tanpa kuwatir.

Kasus Pengujian lan Aplikasi Produk Aili:

"Kualitas dhuwur, digawe Aili" mesthi prinsip produksi Aili. Aili tansah setya nyediakake kabeh pelanggan karo produk dhuwur-mburi lan layanan pokok.

Ing ngisor iki Aili panas ngedol D11 ripper testing lan mbandingaken proses, iku tetep isih apik sawise 150 jam nggunakake. Produk Aili saiki akeh digunakake ing Proyek Konstruksi lan Pertambangan. Kaya 4T5502 ripper lan Mining Shovels & Electric Rope Shovels ing Dexing Jiangxi Shangrao Dexing Copper Mine.