Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

Aili minangka pabrik profesional kanthi 40 taun, pemasok asli merek terkenal ing donya.

Apa garansi sampeyan?

Setaun, yen ana sing rusak nganggo normal, Aili bakal menehi ganti rugi.

Apa sampel utawa pesenan nyoba ok?

Ya, Aili nambani saben customer minangka VIP, kita bisa nyedhiyani sampel free lan supaya nyoba ok.

Kepiye carane njamin kualitas?

Mesin uji lanjut lan rampung, QA lan QC sing berpengalaman kanggo mriksa maneh kualitas lan saben rinci. Ngawasi saben proses produksi, saka tes bahan mentah nganti panyimpenan lan pengepakan, kanggo njamin keamanan produk ing wadhah.