Tur Pabrik

gf (2)

Pabrik Aili: Jiangxi Aili punika casting tliti profesional lan forging suku cadang peralatan abot Pabrik, diadegaké ing 1980. Iku setya nyediakake lemah makarya solusi pribadi kanggo partners dear global. Ganjaran swarga, sawise 40 taun pembangunan lan inovasi sing terus-terusan, Aili wis dadi produsen suku cadang GET sing misuwur lan misuwur ing donya. Saiki pabrik Aili kalebu area 200.000 sqm lan tim panas 300 karyawan. Aili duwe sawetara jalur produksi sing beda-beda kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan wektu pangiriman sing cepet. Khusus garis modeling tekanan Statis, nggawa teknologi inti Jerman, total investasi 120 yuta RMB ing 2017. Lan supaya bisa ngetutake tren donya, Aili mbukak jalur produksi Forging ing 2019. Sing nduweni sifat mekanik sing luwih apik, luwih angel, luwih efisien. , liyane nyandhang-resistance, layanan maneh life.20000tons kapasitas produksi taunan lan Volume Sales taunan luwih saka USD23.000.000. Supplier asli merek terkenal ing donya wiwit taun 2014. Dikuwasani kabeh pasar domestik lan diekspor menyang kabeh ndonya luwih saka 100 negara.

Bengkel Aili: Aili duwe 4 bengkel gedhe, jalur produksi Ceremaic, jalur produksi otomatis lengkap, jalur produksi Forging, lan bengkel sawise pangolahan.

Gudang Aili:Nutupi area Luwih saka 20,000㎡, Luwih saka 3000 item kasedhiya kanggo ngganti kanggo kabeh merek misuwur donya, 2000 ton Simpenan bisa ketemu sawetara wektu pangiriman cepet pelanggan.

ndd
bsf