Kabar

  • Aili in Autumn and Chinese Famous Website Purchasing day

    Aili ing Autumn lan dina Tuku Situs Web Terkenal Cina

    Autumn punika mangsa ayu; Autumn minangka mangsa wangi manuk lan kembang; Autumn minangka mangsa wangi melon lan woh-wohan lan kabungahan saka panen. Ing Oktober angin adhem iki, kabeh anggota tim sales Aili teka pabrik Aili kanggo sinau, Sepur lan rapat-rapat. Kanggo nembus ...
    Waca liyane
  • area baja Cina mundhak prices

     2021 minangka taun sing khusus banget kanggo perusahaan baja lan wilayah sing relatif, wiwit Januari 2021 kabeh rega baja mundhak kaping pirang-pirang, lan wiwit akhir September, mundhak maneh. Saiki rega baja wis dadi titik paling dhuwur ing sejarah, lan isih nambah saben dina Batubara ...
    Waca liyane
  • China and Aili Mid-Autumn Festival 2021

    China lan Aili Mid-Autumn Festival 2021

    Festival Mid-Autumn minangka festival paling penting nomer loro kanggo reuni kulawarga ing China sawise Festival Musim Semi. Saliyane China, Festival Mid-Autumn uga dirayakake ing pirang-pirang negara Asia liyane kayata Vietnam, Singapura, lan Jepang. Festival Mid-Autumn uga disebut Festival Bulan ...
    Waca liyane
  • JiangXi Aili New Material Technology Co.,Ltd-Company Introduction

    JiangXi Aili New Material Technology Co., Ltd-Perusahaan Pambuka

                                                        1. Pengenalan Perusahaan 2. Produk & Produksi Properti Mekanik 3. Produk &...
    Waca liyane
  • 2020 Tokyo Olympics

    Olimpiade Tokyo 2020

    -Kabeh atlit, teka ing 2020 lan 2021 ditakdirake dadi luar biasa rong taun, ing Februari 2020 epidemi pecah ing China, lan banjur epidemi global mboko sithik wiwit nyebar. Nganti saiki, luwih saka 200 yuta kasus wis dikonfirmasi ing saindenging jagad, lan luwih saka 4 yuta wong ...
    Waca liyane
  • Aili Team Passion Journey

    Aili Team Passion Journey

    Kegiatan mbangun tim mung ninggalake, urip ora mung karya, nanging uga puisi lan jarak. Ana tansah siji awak lan nyawa ing dalan. Kanggo mbales karya positif lan kerja keras karyawan Aili lan nguatake kohesi tim perusahaan, Aili khusus nganakake ...
    Waca liyane
  • Together in wind and rain, we are together

    Bebarengan ing angin lan udan, kita bebarengan

    20 Juli minangka dina sing khusus lan ala, khusus kanggo Kutha Henan Zhengzhou, lan kabeh wong Tionghoa. Wiwit dina iki, Kutha Henan Zhengzhou nemoni udan deres sing wis pirang-pirang taun ora katon, sing nyebabake sawetara wong tiwas lan akeh wong Tionghoa sing ilang omah. Ana ...
    Waca liyane
  • Merry Christmas 2020

    Sugeng Natal 2020

    Kepiye carane sampeyan pengin Merry Christmas? Muga-muga Gusti Allah mberkahi uripmu kanthi berkah tanpa wates ing dina iki. Muga-muga musim riyaya iki bakal nggawa rejeki lan kesehatan sing apik kanggo sampeyan lan kulawarga. Sugeng Natal lan Taun Anyar! ...
    Waca liyane
  • Today,Aili has perfect finish of 2020 bauma CHINA exhibition,What did you get?

    Dina iki,Aili wis rampung kanthi sampurna ing pameran bauma CHINA 2020,Apa sing sampeyan entuk?

    Dina iki, 10th Bauma CHINA 2020 wis rampung ing Shanghai New International Expo Center. Pameran patang dina wis rampung. Bauma CHINA Shanghai expo minangka acara profesional, global lan tingkat dhuwur babagan mesin konstruksi kanggo nuduhake kawicaksanan China lan nyuntikake kekuwatan lan kapercayan menyang ...
    Waca liyane
  • 2020 Shanghai Bauma Exhibition

    Pameran Shanghai Bauma 2020

    Sugeng rawuh ing Pameran Aili Shanghai Bauma ing 24-27 Novermber, Aili Booth yaiku W2.148. Aili casting wis 40years pengalaman, 160000 kothak meter workshop. Iki carane kita njaga kualitas apik lan kerjasama dipercaya kanggo pelanggan rego global. Kami spesialis ing ember, untu lan ...
    Waca liyane
  • Cara Ngatur Tim Penjualan: 12 Tip Pakar Kanggo Sukses

    Yen sampeyan pengin sinau carane ngatur tim sales, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Sampeyan bakal entuk wawasan sing bisa ditindakake saka para ahli top sing wis ana (lan wis rampung) sadurunge. Ngatur tim sales mesthi dadi tantangan, nanging nganti sampeyan wis ngatur utawa dadi tim sales reve ...
    Waca liyane
  • How much do you know about the selection and maintenance of excavator bucket teeth?

    Pira sampeyan ngerti babagan pilihan lan pangopènan untu ember excavator?

    Waos ember excavator minangka salah sawijining bagean utama excavator sing rusak, padha karo untu manungsa, kasusun saka waos lan adaptor, sing disambungake karo pin lan retainer. Amarga nyandhang lan luh saka ember, waos minangka bagéan sing ora bener, anggere untu diganti. 1...
    Waca liyane