Pameran

Aili melu meh kabeh pameran industri mesin Konstruksi. Kaya Bauma, Bices, Conexpo lsp. Aili ora bakal mandheg kanggo ketemu saben pelanggan lan ngembangake pasar anyar. Target lan nggayuh Aili tansah menang-menang karo pelanggan lan karyawan, uga menehi kontribusi sing luwih gedhe kanggo masyarakat. Ing endi wae lan kapan wae, Aili mesthi ana ing kene ngenteni sampeyan.

fb
ger (2)
ger (3)
ebr
dfb
ger (5)