China lan Aili Mid-Autumn Festival 2021

Mid-Autumn

Festival Mid-Autumn minangka festival paling penting nomer loro kanggo reuni kulawarga ing China sawise Festival Musim Semi. Saliyane China, Festival Mid-Autumn uga dirayakake ing pirang-pirang negara Asia liyane kayata Vietnam, Singapura, lan Jepang.

Festival Mid-Autumn uga disebut Festival Bulan utawa Festival Kue Bulan. Iki bakal dirayakake ing tanggal 21 September 2021. Kumpul karo kulawarga, mangan kue bulan, lan ngapresiasi rembulan kanthi lampion, Festival Pertengahan Musim Gugur minangka wektu sing apik kanggo reuni keluarga.

Mid-Autumn2

Sajarah preian

Festival iki asale saka dongeng. Pahlawan sing jenenge Hou Yi nylametake rakyate kanthi nembak sangang srengenge liyane sing ngobong rakyate nganti mati. Dheweke banjur dianugerahi elixir keabadian dening Ibu Ratu Kulon.

Dheweke ora pengin ngonsumsi elixir lan ninggalake bojone sing ayu nanging banget fana, Chang Er, mula dheweke menehi elixir marang bojone kanggo disimpen. Sayange, magang Hou Yi kang ora setya meksa Chang Er ngulu elixir. Dheweke banjur dadi makhluk gaib. Dheweke mabur menyang rembulan, lan saka kana nonton bojone.

Ngerti yen garwane saiki wis pisah karo dheweke, Hou Yi nandhang susah. Ndelok rembulan ing sawijining wengi, dheweke weruh sosok kaya bojone. Dheweke enggal-enggal njupuk kue lan succed (awet ing gula, woh-wohan, sayuran, utawa permen) minangka sesajen kanggo bojone.

Nalika krungu iki, wong ngembangake adat nonton rembulan lan mangan kue bulan saben taun ing dina iki.

Aili perusahaan Mid-Autumn Festival

Pabrik Aili didegake ing taun 1980, utamane ngasilake suku cadang alat berat. Kaya ember, ripper, roller, link, idler, waos ember, adaptor, pemotong sisih, blades, pin, bolt lan liya-liyane. Matur nuwun kanggo kulawarga Aili sing kerja keras lan supaya bisa menehi bali menyang kita, perusahaan Aili bakal liburan wiwit tanggal 19 Sep.th kanggo 21 lan duwe hadiah khusus kanggo saben wong.

Mid-Autumn3

Ing mangsa ngarep, kulawarga Aili bakal bisa bebarengan kanggo nggawe account Aili luwih apik lan kuwat, lan njupuk liyane pasar domestik lan manca. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa njaluk, mung nindakake. Percaya dhewe, percoyo kita, percoyo Aili.


Wektu kirim: Sep-16-2021