Aili ing Autumn lan dina Tuku Situs Web Terkenal Cina

Autumn punika mangsa ayu; Autumn minangka mangsa wangi manuk lan kembang; Autumn minangka mangsa wangi melon lan woh-wohan lan kabungahan saka panen. Ing Oktober angin adhem iki, kabeh anggota tim sales Aili teka pabrik Aili kanggo sinau, Sepur lan rapat-rapat. Supaya kanggo break liwat model pikiran tetep ana, kanggo break liwat ing expertise produk, kemampuan dodolan, tingkat layanan, etc., kanggo nggawe account saka Aili akeh misuwur lan nyengsemaken.
news1
Aili minangka pabrikan suku cadang GET profesional wiwit taun 1980, utamane mrodhuksi ember Excavator, ripper, untu ember, adaptor, pemotong sisih, pinggiran, pin, bolt, link, track, roller lan liya-liyane. Pabrik Aili kalebu area 110 ewu ㎡ , duwe telung bengkel produksi gedhe. Ing wektu sing padha, pabrik Aili uga nggawe lingkungan urip alam ijo. Ing wulan Oktober, suket ijo, osmanthus wangi, nyaman banget.

news2

Saka Oct 23th, Provinsi Jiangxi uga wiwit manut kawicaksanan Watesan Listrik, kang langsung kena pengaruh produksi lan prices kabeh pabrik area baja, kalebu meh GET spare parts lan pabrik bagean undercarriage. Kaya angin Autumn, rega bagean China saiki banget ora stabil, ing kahanan iki, akeh pabrik cilik ora duwe pilihan nanging ditutup. kanggo kabeh pelanggan lan mitra.

Minangka dina Tuku Situs Web sing misuwur ing China (11.11), Jiangxi Aili uga bakal melu kanthi aktif. Dadi saiki kita nyekel sawetara item kanggo promosi, kayata waos PC200, 1U3352SYL, 9W8452TL, 7T3402TL lan liya-liyane. Aili kanthi tulus nampani saben mitra lan kanca-kanca kanggo gabung karo kita.


Wektu kirim: Oct-28-2021