4T5501 Ripper Teeth kanggo Excavator Spare Parts R500 Rock Bucket

Katrangan singkat:

4T5501 Ripper Teeth kanggo Excavator Spare Parts R500 Rock Bucket, bakal nglindhungi ember lan supaya nggunakake urip bakal maneh. Pabrik Aili duwe rong jinis proses produksi: casting lan forging.


  • Jumlah Pesanan Min. 3000KG
  • Ngomong / Wechat: +8613677950055
  • Aplikasi: Excavator, backhoe, loader, rippers, etc
  • warna: Kuning/Abu-abu//OEM/ODM
  • bahan mentahan: baja paduan (Bahan Tahan Wear Tinggi)
  • Layanan: OEM, ODM
  • Sertifikasi: ISO9001, IOS14000
  • BAGIAN NO. : 4T5501
  • DESKRIPSI: PROTEKTOR EMBI
  • BOOT: 30.8KG
  • JENIS/SERI: CAT
  • MEREK: Aili
  • Proses produksi: CASTING
  • Detail Produk

    Profil perusahaan

    FAQ

    Tag produk




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • RINGKASAN PERUSAHAAN

    Dumunung ing provinsi Jiangxi Yichun City sing ayu, cedhak ing pelabuhan Ningbo lan pelabuhan shanghai. Aili minangka perusahaan modern khusus ing R&D, manufaktur lan adol bagean casting presisi. Aili diadegaké ing taun 1980, kita wis duwe 40years casting pengalaman . Covering area 110.000 sqm; duwe luwih saka 200 staf; Kapasitas produksi taunan yaiku 24.000 ton; Ekspor menyang kabeh donya luwih saka 100 negara; Volume Penjualan taunan luwih saka 30 yuta dolar ing antarane, 60% pasar luar negeri, 40% pasar domestik. Aili-Company-profile   RANGKA

    Perusahaan kita wis maju investasi baris casting, forging line, lingkungan loropaken terus-ous perawatan panas tungku, uga ndhuwur testing equip-ment ing industri iki. Saiki kita utamane nyedhiyakake kabeh jinis ember excavator, untu bucke & adaptor lan sawetara produk pengecoran & penempaan presisi, kayata: Gigi, Adaptor, pemotong sisih, pinggir potong, ember, pelindung, pin, retainer, bolt, nut dll. Kita bisa ngembangake lan ngrancang. kabeh jinis jamur, cetakan precisioncasting lan forging marang panyuwunan khusus.   Merek dagang: Aili Aili nduweni pabrik precisionfoundry, pabrik Keramik Casting, baris produksi otomatis kita uga bisa nelpon garis modeling tekanan statis (SPML) Aili uga siji-sijine pabrikan ing China sing nggunakake garis tekanan statis kanggo gawé waos lan adaptor, pabrik tempa presisi, cetakan lan pusat mesin CNC  company FRAMEWORK PERALATAN TESTING

    Kita duwe peralatan inspeksi fisikokimia paling canggih kalebu: Optical Spectrum Analyzer sing mriksa lan nganalisa komposisi kimia, mikroskop Metallography sing nguji   Mesin Inspeksi: Kita duwe 6 set mesin pemotong kawat, Nambah kacepetan tes kinerja mekanik   Rockwell Hardness Tester lan Brinell atose tester kanggo nguji blok, Loro mesin iki bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi syarat kekerasan referensi sing beda. Instrumen Pengujian Dampak, mesin uji tarik kanggo nguji rasa lan ketegangan. sc  

    Kaluwihan

    1. Kerjasama karo merek terkenal ing donya,
    1. dadi supplier saka VOLVO wiwit 2014
    2. dadi supplier merek loader SDLG pisanan ing donya ing 2018.
     
    2. Sertifikat Paten Desain, kita entuk iki ing 2016. 3.Aili minangka siji-sijine perusahaan ing China sing bisa ngembangake bahan komposisi kimia kanthi mandiri. RESEARCH AND DEVELOPMENT INDEPENDENT, Perusahaan kita duwe departemen R&D independen, sing khusus ngembangake produk anyar.
    4 Kita wis entuk 8 paten penemuan Kangge perusahaan kita wis confimedas perusahaan Hi-tech Nasional.
    5.gudang karo luwih saka 20 ewu spuare meter, bisa Simpenan babagan 3000 ton produk ing. Barang ekspor kabeh dikemas nganggo kasus kayu MDF lan kita bakal nyelehake plastik anti banyu ing njero kanggo nyegah karat nalika dikirim ing segara. index Company profile

    Q1. Sampel

    - sampel gratis, nanging sampeyan kudu mbayar barang.

    Q2. alamat

    —- Alamat Pabrik: 219 Xiujiang tengah dalan Kota Yichun Provinsi Jiangxi pRChina

    Q3. produk

    —- Gigi, Adaptor, pemotong samping, ujung potong, ember, pelindung, pin, penahan, baut, mur dll

    Q4: Ketentuan Pembayaran

    —- T/T

    Q5. Logo

    —- Ora ana logo/Aili/Customized.

    Q6. Lead Time

    —- Produk ing saham: langsung; Produk biasa: 20 dina.

    Q7. Aftermarket

    -- Kita njamin kualitas produk. Yen ana masalah, kita duwe tim layanan profesional kanggo reply ing 24 jam lan menehi solusi ing 3 dina.

    Q8

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita